Бібліотека сайту Українське життя в Севастополі "Весела Абетка" - Для дітей України

Кулінарні рецепти


МАРИНОВАНА ЦИБУЛЯ.


Маринована цибуля

Цибуля — 1 кг.

Для маринаду:
Вода — 500 мл.
Сіль — 1 ч. л.
9% оцет — 200 мл.
Мед — 100 мл.
Перець чорний горошком — 5шт.
Лавровий лист-1шт.
Гвоздика — за бажанням.

 Ця холодна закуска чудово підійде до різних страв. Готується маринована цибуля дуже просто. Перш за все необхідно очистити цибулю, порізати її на часточки. Для маринаду: необхідно змішати всі інгредієнти. Воду, оцет, мед, сіль. Маринад закип’ятити, додати в нього цибулю і спеції. Варити цибулю до “прозорості”. Після чого вміст викласти в банку і прибрати в холодне місце маринуватися не менше 13 — 15 годин. Для смаку також можна додати спеції — розмарин, або кріп. Якщо ж у маринад покласти трохи скибочок сирого (або вареного) буряка, то цибуля вийде надзвичайно красивого кольору. А якщо цибулю варити не дуже довго, як закипить, зняти з плити, остудити, після цього поставити в холодильник, то вона вийде дуже хрусткою. У маринад можна підлити олії. Ось і готовий до вживання смачна, корисна маринована цибуля!

Приємного вам апетиту!
http://smakota.info/marynovana-tsybulya


.................. Мандрують всі. Авіаквитки, чартери, тури

Дизайн Валентин Iванов